Hytte ved sjøen for privatkunde

I dette prosjektet ble jeg kontaktet i forhold til en oppgradering av kjellerseksjonen i en kjeller. Kunden har en hytte som ligger 100meter fra vannkanten i Stavern i Vestfold. De har utfordringer hver høst på bakgrunn av oversvømmelse i kjellerdelen. Derfor har denne plassen ikke blitt prioritert da den må ryddes ut hvert år. Nå skal de til med å drenere rundt hele eiendommen for å ungå råte og ytterlige skader. Og i den forbindelse har jeg utviklet en endelig løsning for

kjelleren. i første etasje er det stor stue, tre soverom, et smalt kjøkken og et bad. Da de bruker kjelleren til soverom på vår og sommerdel er det fint å oppdrive et toalett nede i kjelleren i tillegg. Rørene ligger bra til for å utforme dette.

 

Prosjektet vil bli igangsatt høsten 2019, men all planlegging er ferdigsatt og klar til å settes i gang med.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now