top of page

Om

DSC_1581.JPG

Om meg

Jeg heter Silje Jacobsen og er en sunnmøring som fant veien til Oslo i 2009. Jeg har lang erfaring fra butikkarbeid. Blant annet ble jeg ansatt som ringehjelp for så å klare å jobbe meg opp til å ende opp som dagligleder og innkjøpsansvarlig etter å ha opparbeidet meg tillit og gode resultater. I midten av tyveårene mine ble tiden moden for å studere, å da ble det et veldig enkelt valg for meg. Det var i 2015 jeg begynte å studere en bachelor i interiørarkitektur ved Høyskolen Kristiania. Etter endt utdanning har jeg jobbet selvstendig med eget firma.

 

Meg som person oppleves som en positiv, utadvendt og blid jente med bakgrunn fra butikkarbeid og service som fungerer godt sammen med andre, så vel som selvstendige arbeidsoppgaver. Jeg er pliktoppfyllende, glad i ansvar og ser på egenutvikling og resultat som viktig. Jeg elsker utfordringer og tar dem med strak hånd.

Jeg bor nå i vakre Bærum og tar på meg oppdrag hovedsakelig i Oslo, Bærum og Asker. Om kunde ønsker oppdrag utenfor disse områdene er det bare å ta kontakt sp ser vi hva vi kan få til.

Utdanning

På Høyskolen Kristiania lærer vi om interiørarkitektur ved å planlegge og gjennomføre interiørprosjekter for offentlige og private bedrifter, samt private kunder.

Graden handler om opplevelser, estetikk og funksjonalitet. I en tid der vi flommer over av interiørtrender og dekor, er det viktig å forstå skillet mellom hvordan en vanlig forbruker forholder seg til egen innredning i sitt private hjem, og hvordan den profesjonelle interiørarkitekten arbeider med rom og romopplevelse.

Man må ha en generell interesse og sult for bærekraftig design og interiørarkitektur, samt teoriene som ligger bak. Høyskolens kjennskap til markedet og bransjen har vist at kunnskap om og erfaring med hvordan interiørprosjekter gjennomføres, er stadig mer ettertraktet.

 

Jeg er en positiv, utadvendt og blid jente med bakgrunn fra butikkarbeid og service som fungerer godt sammen med andre, så vel som selvstendige arbeidsoppgaver. Jeg er pliktoppfyllende, glad i ansvar og ser på egenutvikling og resultat som viktig. Jeg elsker utfordringer og tar dem med strak hånd.

 

Etter endt utdanning ved Høyskolen Kristiania har jeg tilegnet meg mye ny og nyttig kunnskap, som i dag gjør at jeg har utviklet meg til en bedre utgave av meg selv.

bottom of page